Online cursus Loei-strakke workflow

Weet je wat het is; je bedrijf kan pas gaan groeien als jij je workflow op orde hebt!
Jij kunt pas áán je bedrijf werken als je minder ín je bedrijf hoeft te werken.
In deze cursus leer ik je een loeistrakke workflow aan, 1 waar zowel jij als je klanten blij van worden. Jij doet waar jij goed in bent en ik leer je hoe je als fotograaf gebruik kunt maken van systemen, programma's en een efficiente agenda die de rest van het werk voor je doen.

Na deze cursus:

Loop jij niet meer achter de feiten aan en bespaar je ongelofelijk veel tijd op alle facetten in je bedrijf. Side note: een loei-strakke workflow is zóveel meer dan alleen editen of selecteren! Na meer dan 200 cursisten die je voorgegaan zijn durf ik je te garanderen dat jouw workflow met ruim 40% sneller kan. Bold belofte? Absoluut!

1 van de redenen waarom jouw bedrijf níet groeit zoals je zou willen is omdat je workflow chaos en inefficient is. Daar ga ik je bij helpen!

Je krijgt direct en onbeperkt toegang tot deze online cursus.

Klaar met pielen en continue achter de feiten aanlopen? Dan zie ik je graag in deze online cursus! You'll thank me later 😉

Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Voeg toe aan je bestelling
Besteloverzicht

Ik heb de cursus 'workflow' gevolgd bij Dianne. In de voorbereiding is er door haar al helder en fijn gecommuniceerd. De cursus zelf was goed voorbereid en informatief. Zelf veel aha momenten en taken die ik meteen als fotograaf en toekomstige ondernemer direct op kan pakken. Na de cursus ruim de tijd voor een Q&A en info uitwisseling tussen de fotografen zelf. Het is een investering in jezelf als persoon en profesional. Kort samengevat een aanrader! Waar ik ben begonnen aan workflow verbetering; eerst al mijn mappen reorganiseren en al mijn foto's weghalen. Onze eerste shoot is binnen en natuurlijk het programma voor het selecteren van de foto's uitgeprobeerd...niet normaal, zo snel ik door mijn foto's ga. Nog wel even tijd kwijt aan het uitzoeken wat nog meer de mogelijkheden zijn van het programma. Maar die investering haal ik er snel uit. Templates hadden we al en agenda geblokt voor mijn eigen werk, onderneming en shoots. Energielek is door het inplannen weg! Doel is om de aantal shoots te verhogen per maand en prijslijst omhoog mogelijk werken met 1 pakket. Houd het overzichtelijk en kunnen we beter voorspellen hoeveel er binnen komt! De plantjes zijn gezaaid en uitgekomen!

Myshanú Maria

Meteen aan de slag gegaan met mijn tarieven pagina en website en vanaf nu gaat boekhouden ook een stuk minder tijd en energie vreten! Het selectie programma ga ik even goed onder de loep nemen en werk dat ik kan uitbesteden gaat me straks heel veel tijdswinst opleveren. Bedankt voor alles, Dianne!

Michael Basten

Ik volgde de workflow cursus bij Dianne. Alles wat tot in de puntjes goed verzorgd. Bij binnenkomst op een prachtige locatie werd ik warm ontvangen. De cursus was super compleet, niks bleef geheim en op alle vragen was er een antwoord. Ik heb vaker bij Dianne een cursus gevolgd en dat niks geheim blijft en dat je alle kennis krijgt die zij te bieden heeft is wel de beste omschrijven van een by Dianne cursus. Ik heb weer super veel geleerd, kan meteen aan de slag, als ik het even niet weet kan ik het altijd weer navragen. Daarnaast was de lunch heerlijk, aan drinken geen gebrek, de locatie was prachtig en weer allemaal leuke fotograven ontmoet. Thankyou voor de leuke dag! Ow en tipje als je dit leest, ze heeft ook echt een kei leuke podcast!

Janna - Moedergevoel

Afgelopen maand mocht ik de workflow cursus van ByDianne volgen, welke onwijs leerzaam was en tot in de puntjes verzorgd. Dianne verteld met zoveel enthousiasme en passie over haar werk, dat het aanstekelijk werkt. Wanneer je een workshop ByDianne gaat volgen, plan (ook daar zal ze je over leren in de workflow cursus) dan meteen drie dagen erna vrij, want je hoofd heeft even nodig om bij te komen en je wil daarna me-teen aan de slag! Een absolute aanrader!

Lobke Vale