Dankzij een loei-strakke workflow heb jij straks:

Michael Basten

Meteen aan de slag gegaan met mijn tarieven pagina en website en vanaf nu gaat boekhouden ook een stuk minder tijd en energie vreten! Het selectie programma ga ik even goed onder de loep nemen en werk dat ik kan uitbesteden gaat me straks heel veel tijdswinst opleveren. Bedankt voor alles, Dianne!

Janna - Moedergevoel

Ik heb vaker bij Dianne een cursus gevolgd en dat niks geheim blijft en dat je alle kennis krijgt die zij te bieden heeft is wel de beste omschrijven van een by Dianne cursus. Ik heb weer super veel geleerd, kan meteen aan de slag, als ik het even niet weet kan ik het altijd weer navragen. Daarnaast was de lunch heerlijk, aan drinken geen gebrek, de locatie was prachtig en weer allemaal leuke fotograven ontmoet. Thankyou voor de leuke dag! Ow en tipje als je dit leest, ze heeft ook echt een kei leuke podcast!

Lobke Vale

Afgelopen maand mocht ik de workflow cursus van ByDianne volgen, welke onwijs leerzaam was en tot in de puntjes verzorgd. Dianne verteld met zoveel enthousiasme en passie over haar werk, dat het aanstekelijk werkt. Wanneer je een workshop ByDianne gaat volgen, plan (ook daar zal ze je over leren in de workflow cursus) dan meteen drie dagen erna vrij, want je hoofd heeft even nodig om bij te komen en je wil daarna me-teen aan de slag! Een absolute aanrader!