Photoshop BASIS van ByDianne Academy

Na deze cursus kun jij:

Werken met lagen en maskers in Photoshop. Goed retoucheren. Even een lantaarnpaal uit je foto wegshoppen of die vervelende pukkel weghalen. Die foto van je kindjes nóg mooier maken in een paar simpele stappen.

Geen voorgeprogrammeerde filters die telkens net niet doen wat jij mooi vindt. Zelf bepalen wanneer en hoe váák je de video’s bekijkt. Je eigen tempo. En dankzij het bijgeleverde oefenmateriaal kun je 1:1 alle stappen uit de video’s zelf maken.

Dat klinkt goed hé! Het is mijn doel om een photoshop cursus te maken die geschikt is voor iedereen. Van beginner tot pro!

Dankzij de Photoshop Basis en de Photoshop PRO cursussen leer jij binnen no-time je foto’s om te toveren tot ware kuntswerken!

Welke betaaloptie wil je gebruiken?
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Besteloverzicht

Dianne geeft je oprecht een kijkje in haar keuken en legt echt alles op tafel. Heel duidelijke filmpjes met goede uitleg die meteen in de praktijk toepasbaar zijn. Dianne heeft mijn niveau tijdens deze photoshop cursus wederom naar een hoger level getild!

Bertina Keuken - Puur & Uniek Fotografie

Hele fijne en leerzame cursus waarbij je zelf je tempo kunt bepalen. Ik vind hem toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en heb er super veel van geleerd!

Mandy Vosters

Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij Dianne gevolgd en echt onwijs veel van haar geleerd. Dankjewel!

Anita Verweij

Afgelopen jaar heb ik alle cursussen van Dianne aangeschaft. Het wordt in fijne Jip en Janneke taal uitgelegd en ik kan nu echt niet meer zonder Photoshop!

Hanneke Engel - Visser