Handgemaakte cameratas ByDianne Academy

Deze camera tas is handgemaakt, uniek design en echt leder. Een fijne tas die echt tegen een stootje kan, want het is wel zo fijn als een tas gewoon van echt goede kwaliteit is! Is het een gewone tas? Of is het een camera tas? Deze tas is het allebei!Handgemaakte cameratas ByDianne Academy

Dianne - ByDianne Fotografie

Het is een ontzettend stevige tas. Ik ben zelf altijd groot fan van echt leder, omdat dit er door de jaren heen zo prachtig geleefd uit gaat zien en het van heel goede kwaliteit is. De binnenkant geeft een super tof printje, het is een vrouwelijke cameratas zonder dat het te meisjes-achtig wordt. Ik was blij verrast dat, ondanks het compacte formaat, de binnenkant echt super handig en ruim ingedeeld is. Er is plaats voor een body plus 2 lenzen. Ik draag altijd 1 camera met lederen strap om mijn schouders en mijn tweede body plus extra lenzen kunnen mooi in deze cameratas meegedragen worden. Daarnaast heeft de tas super veel extra vakjes voor bijvoorbeeld accu’s, geheugenkaartjes, portemonnee, auto sleutels etc. Ik heb nu tijdens het shooten mijn handen vrij maar toch alles bij de hand. Kortom; ik ben fan van deze prachtige cameratas!

Johanna - Johanna Zwets Fotografie

Al een langere tijd was ik opzoek naar een leuke en stevige cameratas. Zo vond ik deze te gekke tas gemaakt van echt leder. Een stevige mooie tas, die er modern uitziet en eigenlijk helemaal niet als een camera tas. Ik kan er mijn camera en 1-2 lenzen en eventueel een flitser in kwijt. Daarnaast heeft de tas genoeg vakjes om je spullen in op te bergen, zoals je telefoon, geheugenkaartjes, lens doek, accu's, lensdop en ga zo maar door. De tas is comfortabel om mee te nemen, dankzij de het handige handvat en de stevige draagriem. Daarnaast heeft de binnenkant een mooi design van binnen en handige klittenband flapjes waarmee je camera extra beschermd is. De tas gaat standaard mee naar al mijn lifestyle shoots omdat die zo lekker comfortabel is. Nog een leuk pluspuntje aan deze tas is, iedereen vind hem fantastisch er is geen reportage voorbij gegaan zonder dat ik complimenten kreeg over hoe leuk en mooi de tas is.