Hét business event voor fotografen

📅 30 november 2023
🕙 10:00 - 16:00
📍 van der Valk Zaltbommel
🍽️ Volledig ontzorgt incl lunch
🙋🏻‍♀️ Dit event wordt gegeven door Dianne Bouman van ByDianne Fotografie

Persoonlijke groei & Business

Hét Business event van 2023 voor fotografen. Scoor nu jouw early bird ticket en laat je 1 dag lang samen met toffe collega fotografen onderdompelen in Personal & Business groei.

Je bent fotograaf en je bent goed in foto’s maken.. Maar ondernemen? Geld verdienen? Je bedrijf echt winstgevend maken? *error*

Je post wat op Instagram. Deelt je leven als fotograaf in je story’s. Oh, en hier en daar een keer een nieuw blog voor je website. Maar écht storm wil het nog niet lopen…

Terwijl jij weet dat je meer in je mars hebt en van jouw fotografie bedrijf een winstgevend bedrijf wilt maken waarin je jezelf aan het eind van de maand wel een goed salaris wilt kunnen betalen zonder je hele privé leven op on hold te hoeven zetten. Want als anderen het kunnen moet het bij jou toch ook gewoon mogelijk zijn?


Het verschil zit hem in de focus…

En nee, het gaat nu even niet om de focus van jouw camera 😆

Globaal gezien moet je je fotografie bedrijf in 3 facetten opdelen.

Je huidige klanten.
Je nieuwe klanten.
En het aantrekken van nieuwe klanten.

Door je maar op 1 of 2 van deze 3 facetten te focussen zal het altijd een struggle blijven en laat je ongelofelijk veel geld én kansen voor je fotografie bedrijf liggen.

Tijdens het Business Boost event voor fotografen op 30 november ga ik alle 3 de facetten tot in detail onder de loep nemen, want dáár ligt het geheim voor een succesvol en financieel gezond fotografie bedrijf.

Een transformerend, inspirerend en mágisch event voor elke fotograaf die zichzelf op persoonlijk en zakelijk vlak wil blijven ontwikkelen en motiveren.

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik meer dan 150 fotografen mogen coachen en begeleiden in hun bedrijf, tel daar mijn eigen 12 jaar ervaring als professioneel fotograaf bij op en je hebt dé ingrediënten die jou gaan helpen om je bedrijf winstgevender te maken.

Deze ingrediënten ga ik 30 november met je delen tijdens mijn Business Boost event, hét business event voor fotografen.

Want; fotografie is nu eenmaal een vak apart en je wil natuurlijk wel tips en tools ontvangen van iemand die zelf ook al deze stappen succesvol doorlopen heeft met duidelijke, to the point praktische tips die keer op keer bewezen resultaat opleveren in het fotografie bedrijf van zowel mij als mijn coachees & cursisten.

De ticket verkoop sluit op 22 november 12:00

Dit product is helaas uitverkochtHét business event voor fotografen