Full Focus Business Boost 📸

Hét levensveranderende programma voor fotografen: in 3 maanden ondernemen als een raket op jouw manier. Aanmelden voor deze allerlaatste Business Boost kan t/m 30 april 2023 23:59

De voordelen van een online programma gecombineerd met de kracht van de groep. In 3 maanden weer met passie & plezier ondernemen en fotograferen. Doe je mee? 🚀

Dit product is helaas uitverkocht

Full Focus Business Boost 📸

Desiree Dijk Fotografie

Dianne is een coach die dit met heel veel liefde en passie doet. Ze is recht door zee en pikt jou blokkades of pijnpunten er in no time uit. Dat is natuurlijk 1 ding, maar vervolgens kan ze hier ook gericht tips geven hoe je dit kan aanpakken op jouw manier.

Yvonne Glaser Fotografie

Dianne is recht door zee, zonder poespas. Heerlijk vind ik dat. Ik kan niet meer om mijn angsten heen en dat voelt zo goed! Dianne kwam precies op tijd, anders had ik weer in loondienst gemoeten. Ik draaide in een paar maanden tijd mijn allerhoogste omzet ooit met meer rust en vertrouwen dan ik ooit heb gehad.

Valentine's Boudoir

Uitgeblust kwam ik bij Dianne terecht. Ik wist dat dit de juiste keuze was voor mij, ook al kon ik op dat moment alleen de eerst maand van haar traject betalen. Zoals Dianne zei; nu heb je in elk geval een reden om écht aan de slag te gaan. Na 1 maand was het vuurtje al flink aangestoken en inmiddels (een paar maanden later) draai ik een maandomzetten die ik niet eens in mijn stoutste dromen kon bedenken. Dianne heeft mijn vlammetje weer aangekregen!