Bruidsfotografie workshop door Isabelle en Dianne

Geen zoetsappige workshop met gestylde foto's die je bij wijze van ook met AI zou kunnen maken, maar een workshop voor professionele bruidsfotografen waarbij we écht de diepte in gaan.

Na deze dag weet jij precies wat jij kunt gaan verbeteren aan je fotografie én je business. Ken jij je sterke én minder sterke punten als fotograaf en ondernemer. Weet jij precies welke foto's je wel en niet kunt gaan insturen voor wedstrijden als Masters en Fearless.

​​Nog nooit eerder hebben we onze krachten gebundeld en dit is een kans die je als bruidsfotograaf gewoon niet wil missen ;-)

Isabelle Hattink en Dianne Bouman staan al jaren aan de top van de Nederlandse bruidsfotografie en gaan in deze workshop hun krachten bundelen. Wie ben jij en wat is jouw unieke tone of voice binnen de bruidsfotografie? Hoe kun je jouw marketing en portfolio nog sterker in de markt zetten? Tijdens deze live dag gaan we met een selecte groep professionele bruidsfotografen intensief aan de slag om jouw sterke punten en blinde vlekken op tafel te leggen zodat jij weer vol zelfvertrouwen het trouwseizoen in kunt en (als je wilt) mee kunt gaan doen aan de beste fotografie wedstrijden om jezelf weer verder uit te dagen.

Na deze interactieve workshop ben jij je nog meer bewust van jouw signature als fotograaf en kun je jouw kernwaarden en stijl nog duidelijker en beter in zetten voor je bedrijf.

Bruidsfotografie is zóveel meer dan een bruiloft vast leggen.

28 juni - 10u 16u - Locatie Giessen (N-Br)Bruidsfotografie workshop door Isabelle...